Het is prettig om deuren te openen…
maar ze moeten ook goed sluiten!

U kent ze vast wel, piepende deuren, deuren die bij vochtig weer spontaan gaan klemmen of waarbij brede tochtkieren ontstaan als het wat warmer wordt. De materiaalkeuze speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom worden onze deuren uitsluitend vervaardigd van eerste klas kwaliteitshout.

Al sinds 1993 produceert van Iersel op grote en kleine schaal duurzame buitendeuren in vele soorten en maten. Wij werken daarbij volgens het U-vraagt-wij-maken-principe. Waarbij telkens weer nauwgezet op prijs-kwaliteitverhouding wordt gelet.

Een voordeur die past bij Uw woning

Een voordeur is een opvallend onderdeel van de woning. Bij een moderne bungalow past een moderne voordeur, en een statig herenhuis vraagt veelal om een wat klassiekere entree. van Iersel levert exclusieve hardhouten voordeuren in passende stijl.

Tip: Breng een foto van Uw favoriete deur mee. Wij maken hem voor U!

Dikke Deuren

Een gemiddelde achterdeur is 40 mm dik. De deuren van van Iersel zijn vervaardigd van maar liefst 56 mm dik massief hardhout. Bij de vervaardiging wordt rekening gehouden met de plaatsing van hang en sluitwerk en met de eisen van het politiekeurmerk Veilig Wonen.